Erzsébet utalvány

2014.06.01 11:04
 Tisztelt Partnerünk, leendő Megrendelőnk!
 
Kérem, engedje meg, hogy tájékoztassam Önt arról, hogy Magyarország Országgyűlése elfogadta „Az egyes adótörvények és az azzal összefüggő egyéb törvények” módosításáról szóló törvényjavaslatot, amely 2012. január 1-től a béren kívüli juttatási elemek közé emeli az Erzsébet-utalványt.
 
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány kizárólagos jogosultságot kapott az új, Erzsébet-program keretén belül kibocsájtott, étkezési célra felhasználható Erzsébet-utalvány forgalmazására.
 
Az Erzsébet-utalvány fogyasztásra kész étel vásárlására és melegkonyhás vendéglátóhelyeken étkezési szolgáltatás vásárlásra használható fel.
 
Az Erzsébet-utalvány kibocsájtásával a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány átláthatóvá teszi az étkezési utalványok forgalmazását, létrehozza a szociális- és gyermekétkeztetés új és kibővített rendszerét.
 
Az Erzsébet-utalványt a bérjellegű juttatásokénál több mint 30 százalékkal kedvezőbb feltételekkel lehet biztosítani a munkavállaló részére.
 
További információkat – folyamatos bővítés és frissítés mellett – talál az https://www.erzsebetutalvany.hu honlapon, illetve kérem, hogy kérdéseivel forduljon kollégáimhoz bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén: telefonszám: 06-1 799-5000, e-mail: ugyfelszolgalat@mnua.hu.
Amennyiben lehetőséget teremt számunkra, úgy munkatársaink hamarosan felkeresik Önt.
 
 
Munkájához erőt és egészséget kívánva, tisztelettel:
Dr. Guller Zoltán
Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft.
ügyvezető igazgató
 
Leiratkozom a hírlevélről! 

—————

Vissza